podilatikos (2)

Ο Π.Σ. Τρικάλων ανακοίνωσε την συνεργασία του με  τον Τρικαλινό  προπονητή ποδηλασίας κ. Καράτζιο Γιώργο. Οι αθλητές και οι παράγοντες της ομάδας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι,με την θετική κατάληξη που είχε το θέμα προσθήκης ενός ακόμη προπονητή στην ομάδα.

Με την προσθήκη του κ. Γιώργου Καράτζιου, το προπονητικό team δυναμώνει ακόμη περισσότερο, επίσης ανεβαίνει το επίπεδο τεχνογνωσίας και προπονητικής της ποδηλασίας. Η πολύχρονη αθλητική εμπειρία αλλά και οι σπουδές του στον αθλητισμό αναμένεται να αποδώσουν θετικά σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις κατηγορίες των αθλητών μας.

Ο πρωταθλητής ποδηλασίας Γιώργος Καράτζιος εκτός από το πολύ πλούσιο βιογραφικό του ως αθλητής, είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μεταπτυχιακός στο:Άσκηση Εργοσπιρομετρία  και Αποκατάσταση. H επιστημονική του κατάρτιση και ηαγωνιστική του εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, με την επαγγελματική  SPTablewareκαι την εθνική ομάδα, θα προσθέσει περισσότερη ποιότητα στην προπόνηση των αθλητών.

Ευχαριστούμε στους χορηγούς της ομάδας μας,αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Φέτος στα Τρίκαλα επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVIDη ασφαλέστερη επιλογή!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

podilatikos (1)

podilatikos (3)

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email:[email protected]

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας: «Να στηριχτούν οι καταναλωτές μέσω της ‘‘Μόνιμης Μείωσης Τιμής’’ από την ελληνική βιομηχανία τροφίμων»

Τη στήριξη της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία «Μόνιμη μείωση τιμής» …