Κοινωνική Οικονομία αφίσα

Στις 2-4 Απριλίου 2021 η Π.Ε.Σ.Κ.Ο. (Πανελλήνια Ένωση Συμπράξεων Κοινωνικής Οικονομίας) σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκέψης για την Ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας «ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» διοργανώνουν το τριήμερο εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο «Μέντορες για την Κοινωνική Οικονομία» υπό το γενικό τίτλο «Η συμβολή της Κοινωνικής Οικονομίας στην ανάκαμψη».

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Μέντορες για την Κοινωνική Οικονομία» απευθύνεται σε αιρετά αλλά και υπηρεσιακά στελέχη της δημόσιας διοίκησης και τοπικής αυτοδιοίκησης, σε μέλη και εργαζόμενους κοινωνικών επιχειρήσεων, σε εκπροσώπους φορέων κοινωνίας των πολιτών, σε μέλη φορέων της Κοινωνικής Οικονομίας και της Κοινωνίας των Πολιτών αλλά πάνω από όλα σε ενεργούς πολίτες που επιθυμούν μέσω της συμμετοχής και της συνεργασίας να γίνουν φορείς της αλλαγής στην τοπική τους κοινότητα αλλά και ευρύτερα.

Έναρξη του Σεμιναρίου την Παρασκευή 2 Απριλίου στις 20:00 με την εισήγηση του Δρ. Ανδρέα Λύτρα, Καθηγητή Τμήματος Κοινωνιολογίας Παντείου Πανεπιστημίου.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Σεμινάριο «Μέντορες για την Κοινωνική Οικονομία» 2-4 Απριλίου 2021 Στοιχεία Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες:
Κων/νος Οικονομόπουλος ([email protected])
Βασίλης Τακτικός ([email protected])

1

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Πωλείται αγρός 20 στρεμμάτων στους Γόμφους 

Πωλείται αγροτεμάχιο 20 στρεμμάτων, πάνω σε κεντρικό δρόμο στους Γόμφους Τρικάλων. Ο αγρός…