doulalas 2

Κε Τσιούτσια θα ασχοληθώ λίγο ακόμα μαζί σας και αυτό γιατί η απειρία σας στο χώρο της αυτοδιοίκησης, σας καθιστά εκ των προτέρων αδαή .

Κάνετε λόγο για κωλοτούμπα. Μάλλον κ. Τσιούτσια ή δεν διαβάσατε αυτά που έγραψα ή αν τα διαβάσατε σίγουρα δεν τα κατανοήσατε και αυτό είναι ολοφάνερο και αποτυπώνεται στον συγχυσμένο τρόπο της γραφής σας στην απάντηση σας. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι απομακρύνθηκε όλος ο όγκος των αποβλήτων για αυτό και κάναμε συμπληρωματικό πρωτογενές αίτημα απομάκρυνσης αυτών .

Σας ενόχλησε κ. Τσιούτσια ο χαρακτηρισμός μου για μια μερίδα πολιτών. Αλήθεια, εσείς πώς θα χαρακτηρίζατε τους συγκεκριμένους ανθρώπους που εναποθέτουν καρκινογόνα απόβλητα όπου βρουν χωρίς να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου αδιαφορώντας παντελώς για τη δημόσια υγεία όλων των υπολοίπων δημοτών;

Τέλος κάνατε λόγο για δυνατή μνήμη. Να σας θυμίσω λοιπόν ότι τον άνθρωπο που σήμερα χαρακτηρίσατε «κωλοτούμπα» ήσασταν εσείς αυτός που τον προσεγγίσατε όχι μια αλλά δυο φορές στις εκλογές του 2019 για να με εντάξετε στους κόλπους της παράταξής σας. Σας αρνήθηκα και τις δυο φορές γιατί εγώ κ. Τσιούτσια δεν αναζητούσα να βρω καλλιτεχνικό θίασο, αλλά έναν έμπειρο και δοκιμασμένο συνδυασμό που έλαχε της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, έτσι ώστε σαν απλός «στρατιώτης» και όχι σαν οπλαρχηγός όπως ο ίδιος με κατονομάζετε να μπορώ να προσφέρω τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται επί μια ολόκληρη δεκαετία .

Καλό βράδυ κ. Τσιούτσια !!!

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…