Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΘεσσαλίαΚρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Λάρισα

Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Λάρισα

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Επιβεβαιώθηκε ότι στη Λάρισα εντοπίστηκε κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου. Την ενημέρωση έκανε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Πρόκειται για γυναίκα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας η κατάσταση της οποίας έχει βελτιωθεί σημαντικά. Από την πλευρά τους οι γιατροί εμφανίζονται καθησυχαστικοί τονίζοντας ότι δεν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας.

 Σημειωτέον ότι ο  δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης  που ενημερώθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε  συνάντηση με τον Διευθυντή Δημόσιας Υγείας  κ. Γιώργο Ζήγρα, για  τη λήψη των απαραίτητων μέτρων.
(Ευάγγελος Μητρούσιας)
ert.gr
- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα