Έναν πρωτότυπο, όσο και παράξενο τρόπο επέλεξε υπάλληλος γνωστής ταβέρνας σε περιοχή της Πύλης να δηλώσει την παραίτησή του, όταν πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει την συνεργασία του με τον εργοδότη του.
Όπως κάθε απόγευμα άνοιγε πρώτος το μαγαζί με πρώτη κίνηση την προετοιμασία και το άναμα της θράκας στην ψησταριά, έτσι και την ημέρα της “καυτής” ομολογουμένως παραίτησής του, ακολούθησε την ίδια διαδικασία, με την διαφορά όμως πως την τελευταία φορά, δεν συνέχισε το έργο του, αλλά αφού ετοίμασε την θράκα, κλείδωσε το μαγαζί και την “έκανε”, δηλώνοντας κατόπιν τηλεφωνικά στον εργοδότη του την μη συνέχιση της συνεργασίας τους…
Τι έγινε τελικά με την θράκα; Δύο ώρες μετά αφότου ο ιδιοκτήτης πήγε στο μαγαζί την βρήκε ακόμη “καυτή” και ρίχνοντας πάνω τις μοναδικές σπεσιαλιτέ του, συνέχισε τη βραδιά με την πολυπληθή πελατεία του!