pilar 2

Ένα ιδιόρρυθμο, τρόπον τινά, «ριφιφί», λαβαίνει χώρα σε πίλαρ (πίνακα) χαμηλής τάσης που εξυπηρετεί κοινοτικές ανάγκες(φωτισμό, ηχητικές εγκαταστάσεις κλπ), στην Κοινότητα του Αγίου Βησσαρίωνα.

Συγκεκριμένα κάποιος ανεγκέφαλος για τρίτη φορά μέσα στον χρόνο που διανύουμε, με την τελευταία φορά το συμβάν να σημειώνεται πριν τρεις μέρες, φαίνεται έχει ως χόμπι του να κόβει την κλειδαριά που ασφαλίζει τα πίλαρ που βρίσκονται στην πλατεία του χωριού, με οικοδομικό ψαλίδι και να αποκομίζει ως λάφυρο!!! την κλειδαριά.

Τα αίτια που οδηγούν τον παράξενο ριφιφή σε αυτή του την πράξη δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά, μιας και δεν γίνεται κλοπή στα υλικά των πίλαρ, δημιουργούν όμως σαφείς συνθήκες κινδύνου ιδίως για τα μικρά παιδάκια, αλλά & για οποιονδήποτε άλλο με υπέρμετρη περιέργεια, γεγονός που έχει θορυβήσει όπως είναι φυσικό, κατοίκους & κοινοτικούς συμβούλους οι οποίοι απηύδησαν να αλλάζουν κλειδαριές κάθε τρεις & λίγο, ευελπιστώντας στο εξής ο ανεγκέφαλος & παράδοξος ριφιφής, να αλλάξει χόμπι!

Αν όχι…τον λόγο έχει ο Νόμος!

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…