αοτ

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή με σκορ 1-1 και η ομάδα ξεκίνησε θετικά από εκτός έδρας δύσκολο ματς την πορεία της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2.

Στο πρώτο ημίχρονο καλύτερη η Παναχαϊκή, το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στον ΑΟ Τρίκαλα που έδειξε ότι έχει δυνάμεις και πάθος και μετά από δεκάμηνη αποχή μια νέα ομάδα κάνει τα βήματά της. Αισιοδοξία για τη συνέχεια από το θετικό αποτέλεσμα, αισιοδοξία και για την εμφάνιση των παικτών στο δεύτερο 45λεπτο, ήταν αγωνιστικοί, δεν παράτησαν τον αγώνα, το πάλεψαν το παιχνίδι.

Το 1-0. Στο 17΄ η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ με τον Μπάτροβιτς σε ένα διάστημα παιχνιδιού όπου δεν είχε σημειωθεί τίποτα στον αγωνιστικό χώρο από τις δύο ομάδες.

Η Παναχαϊκή έπαιξε γρήγορα την επίθεση και με τη μία τη μπάλα εκμεταλλεύτηκε το ότι ο ΑΟΤ έπαιξε ψηλά άμυνα και σημείωσε το γκολ. O Γιούσης βρήκε τον Αραβίδη στα δεξιά αυτός σέντραρε και στην κίνηση με κεφαλιά ο Μπάντροβιτς έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιακουμή.

Τα Τρίκαλα είχαν πρόβλημα στην καλή επιθετική ανάπτυξη και στο κράτημα της μπάλας.

Μετά το γκολ κινήθηκαν κάπως , είχαν μια καλή φάση με τον Αλμπάνη αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, όμως στο 30΄ο Ντιαλόσι έκανε λάθος γύρισμα και η Παναχαϊκή έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ με τον Κουσκουνά τον οποίο έκοψε τελευταία στιγμή ο Πιαστόπουλος.
Στο 36΄η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα των Τρικάλων με τον Σταματή να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Σούλη να μπλοκάρει την μπάλα.
Η Παναχαϊκή πάταγε καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και είχε περισσότερη σιγουριά στο παιχνίδι της.
Ο ΑΟΤ είχε την καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ, ο Σταματής πήρε ανάποδη κεφαλιά, αλλά ο Σούλης πετάχτηκε στο δεξί «παράθυρο» και έβγαλε τη φάση.

Τεράστια ευκαιρία είχε ο ΑΟΤ να ισοφαρίσει στο 49′ . Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος, έφτασε στον αμαρκάριστο Σουλιώτη αλλά ο αμυντικός των Τρικάλων πλάσαρε πάνω στον Σούλη προ της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 52΄  λάθος του Σκόνδρα που γύρισε την μπάλα πίσω αλλά στον Κουσκουνά ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά ευτυχώς ήταν οριακά οφσάιντ καθώς σε άλλη περίπτωση ίσως είχαμε δεύτερο γκολ για την Παναχαϊκή.

Γενικά όμως η ομάδα των Τρικάλων στην επανάληψη είχε καλύτερες επιλογές και ισορρόπησε το ματς κυνηγώντας το γκολ αν και είχε κάποιες δυσκολίες να δημιουργήσει η ομάδα από τον άξονα. Απείλησε όμως σε 3-4 περιπτώσεις την εστία της Παναχαϊκής, κατάφερε την ισοφάριση και δικαίως πήρε τον βαθμό.

Στο 64΄κοντά στο γκολ τα Τρίκαλα. Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ, ο Σταματής κεφαλιά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από την αριστερή γωνία του Σούλη, ενώ απάντησε η Παναχαϊκή στο 67΄με σουτ του Παπαδόπουλου και τον Γιακουμή να βγάζει την μπάλα κόρνερ.

Πολύ καλή στιγμή για την ομάδα των Τρικάλων. Ο Σιλβάνο Νατέρ με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο από δεξιά σούταρε και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Σούλη.

Το 1-1. Στο 78΄σουτ ο Πέλκας η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης  ήρθε η ισοφάριση. Ο Ριζογιάννης από δεξιά σέντρα, ο Σταματής κεφαλιά προς τα πίσω, ο Πέλκας έπιασε αέρα και ο Ευθυμίου που μπήκε στη φάση από κοντά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτα.

Οι αλλαγές του Χαραλαμπίδη έπιασαν τόπο καθώς η ομάδα έγινε πιο επιθετική με Νατέρ και Ευθυμίου και έτσι η ομάδα δικαιώθηκε με το γκολ της ισοφάρισης. Στο 90΄ο Παπαδόπουλος στην περιοχή των Τρικάλων αστόχησε από πλεονεκτική θέση, η Παναχαϊκή πήρε πρωτοβουλία στα τελευταία λεπτά, πίεσε , αλλά ο ΑΟΤ κράτησε με τον Γιακουμή στο 95΄ να μπλοκάρει σωτήρια σε σουτ του Τσερούτι.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος) Σούλης, Αποστολόπουλος (83΄Πλιάτσικας), Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ανάκογλου (55΄Αργυρόπουλος), Μουστακόπουλος, Αραβίδης Μπάτροβιτς(83΄Τσερούτι), Γιούσης (55΄Παπαδόπουλος Κώστας), Κουσκουνάς

ΑΟ Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης) Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σταματής, Σκόνδρας (74΄Νατέρ), Ντιαλόσι, Αλμπάνης (65΄Ευθυμίου), Πέλκας,(88΄Ζώγκος) Παπαγεωργίου

Κίτρινες κάρτες-Ανάκογλου (Παναχαϊκή), Πατάπης (Παναχαϊκή), Αραβίδης (Παναχαϊκή) ,Σταμόπουλος (Παναχαϊκή),Ζώγκος (ΑΟΤ).

trikalasportiva.gr

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Παύλος Μαρινάκης: «Η χώρα μας ειναι σε απόλυτη ετοιμότητα»

«Η χώρα μας ειναι σε απόλυτη ετοιμότητα» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σε συνέντευξη τ…