Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΘεσσαλίαΘανάσης Λιούτας: Άνοιξε ο δεύτερος κύκλος του «myBusinessSupport”, για επιχειρήσεις που επλήγησαν...

Θανάσης Λιούτας: Άνοιξε ο δεύτερος κύκλος του «myBusinessSupport”, για επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον “Daniel” και δεν είχαν υποβάλλει αίτηση

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

– Μέχρι τέλος του 2025 η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων – 

Κατόπιν της διαρκούς συνεργασίας του Βουλευτή Τρικάλων Θανάση Λιούτα με όλα τα συναρμόδια υπουργεία, για τη συνέχιση της στήριξης στις πληγείσες επιχειρήσεις από τις θεομηνίες Daniel και Elias, o Βουλευτής ενημερώνει τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις των Τρικάλων και συνολικά της Θεσσαλίας ότι άνοιξε ο δεύτερος κύκλος της πλατφόρμας “myBusinessSupport”, το οποίο ως γεγονός δίνει μια ακόμη ουσιαστική ευκαιρία ενίσχυσης σε όσους επλήγησαν από τη θεομηνία «Daniel» και δεν είχαν υποβάλει αίτηση στον πρώτο κύκλο.

«Η εξέλιξη αυτή είναι το αποτέλεσμα, συνεχούς συνεργασίας με όλα  τα συναρμόδια Υπουργεία, καθώς και στοχευμένων παρεμβάσεων, ώστε κανείς να μη μείνει εκτός στήριξης», τονίζει ο Θανάσης Λιούτας.

Επιπρόσθετα, τονίζεται ότι, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι στον δεύτερο κύκλο διευρύνεται το πεδίο των δικαιούχων, καθώς περιλαμβάνονται πλέον, πέραν των επιχειρήσεων υποκείμενων σε ΦΠΑ, και οι επιχειρήσεις που είναι υποκείμενες αλλά απαλλασσόμενες από ΦΠΑ, καθώς και οι αλιείς του ειδικού καθεστώτος φορολόγησης, σύμφωνα με τις προβλέψεις της νέας κοινής υπουργικής απόφασης.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι, όπως και στον πρώτο κύκλο, το σχήμα ενίσχυσης υλοποιείται σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση, η οποία ήδη άνοιξε, αφορά την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η δεύτερη φάση θα ανοίξει μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης. Οι προϋποθέσεις υπαγωγής, το ύψος της ενίσχυσης, ο τρόπος προσδιορισμού της, η διαδικασία υποβολής της αίτησης και χορήγησης της ενίσχυσης, καθώς και άλλες αναγκαίες λεπτομέρειες, θα καθοριστούν στη δεύτερη φάση με επόμενη κοινή υπουργική απόφαση.

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρώτη φάση του δεύτερου κύκλου θα παραμείνει ανοιχτή έως και την 31η Δεκεμβρίου 2025.

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα