Πυρκαγιά σε οικοπεδική έκταση ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στον οικισμό Παλαιοχώρι στην Πιαλεία, αλλά η αντίθετη φορά του ανέμου, υπήρξε ο βασικός ανασταλτικός παράγοντας, που η οικία που βρισκόταν στην περιοχή, γλίτωσε από το ολοκαύτωμα.
Η πυρκαγιά, που ξέσπασε σε χορτολιβαδική οικοπεδική έκταση, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, κατέκαψε ξερόχορτα και ενα πολύ μικρό τμήμα παρακείμενο αμπελώνα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εάν η φορά του ανέμου είχε αντίθετη φορά, θα ευνοούσε τη φωτιά, η οποία θα ανηφόριζε, τον Κόζιακα, με ανυπολόγιστες ενδεχομένως συνέπειες.
Στην κατάσβεσή της, πήραν μέρος τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, από την ΠΥ Τρικάλων & το ΠΚ Πύλης, που έβαλαν τέλος στην φωτιά, χωρίς ευτυχώς δυσάρεστα αποτελέσματα.

