1454136_epitethike-ginaika-koimotan-aeroplano

Ο δράστης καταδικάστηκε σε 9 χρόνια κάθειρξης στις ΗΠΑ

Ένας άνδρας καταδικάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες σε εννέα χρόνια κάθειρξης για σεξουαλική επίθεση που διέπραξε σε βάρος μιας γυναίκας σε αεροπλάνο.   Ο άνδρας από την Ινδία επιτέθηκε στην γυναίκα που καθόταν δίπλα του, ενώ από την άλλη πλευρά καθόταν η σύζυγός του.

Ο Πραχμπού Ραμαμόρτχι καταδικάστηκε χθες από δικαστήριο του Ντιτρόιτ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδιακής εισαγγελίας του Μίσιγκαν. Ο 35χρονος θα απελαθεί στην Ινδία μόλις εκτίσει την ποινή του και δεν θα του επιτραπεί η επιστροφή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά τη διάρκεια νυχτερινής πτήσης από το Λας Βέγκας στο Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο, ο Ραμαμόρτχι ξεκούμπωσε τη φούστα της 22χρονης γυναίκας και της άγγιξε τα γεννητικά όργανα ενώ κοιμόταν δίπλα του, ανέφερε η εισαγγελία και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Αυτή η σεξουαλική επιθετική ενέργεια την ξύπνησε, είδε τα εσώρουχά της κατεβασμένα και ζήτησε βοήθεια από το πλήρωμα της πτήσης», υπογράμμισε η εισαγγελία. Την ώρα που ξύπνησε ο Ραμαμόρτχι παρίστανε ότι κοιμόταν στον ώμο της συζύγου του, που καθόταν δίπλα του στην άλλη θέση, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Κατά τη σύλληψή του στην αποβίβαση, ο 35χρονος είπε στην αρχή ότι δεν ήξερε που έβαζε τα χέρια του, αλλά στην κατάθεσή του έπειτα ανέφερε ότι ίσως ξεκούμπωσε το σουτιέν της, άγγιξε το στήθος της 22χρονης με τα χέρια του, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Όλοι έχουν το δικαίωμα να νοιώθουν ασφαλείς σε μια αεροπορική πτήση», δήλωσε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Μάθιου Σνάϊντερ. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο του Ντιτρόιτ, ο δικαστής δήλωσε «ανήσυχος» από την έλλειψη μεταμέλειας του δράστη.

lifo.gr από Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Πωλείται Bmw 320 ’03

Μάρκα – μοντέλο Bmw 320 ’03 Νούμερο αγγελίας 42436465 Τιμή 4.200 € Κατάσταση Μ…