Pialeia (4)

Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν χθες στην Πιαλεία & την ευρύτερη περιοχή, είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεριζωθούν τεράστια πλατάνια, που η πτώση τους έφραξε σε δύο περιπτώσεις κεντρικούς δρόμους και στα δύο ρεύματα, ενώ πτώση πλατάνου στον οικισμό «Παλαιοχώρι» έκοψε τα καλώδια κολώνας της ΔΕΗ, προκαλώντας διακοπή ρεύματος από χθες βράδυ έως και σήμερα το μεσημέρι, όπερ και αποκαταστάθηκε.

Στην πρώτη περίπτωση, πτώση πλατάνου στην ανατολική είσοδο του χωριού στην θέση «Ματσάδα», διέκοψε την κυκλοφορία & στα δύο ρεύματα προς τη Φήκη, ενώ στην δεύτερη περίπτωση, παρόμοια πτώση πλατάνου στον οικισμό Παλαιοχώρι, εκτός από την διακοπή ρεύματος που προκάλεσε, προκάλεσε κι εκεί διακοπή της κυκλοφορίας & στα δύο ρεύματα στην κατεύθυνση προς Ξυλοπάροικο.

Και στις δύο περιπτώσεις κάτοικοι προέβησαν στην κοπή των πλατάνων και την απόσυρσή τους από το οδόστρωμα για να αποκατασταθεί έτσι και πάλι η κυκλοφορία.

Pialeia (3)

Pialeia (1)

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας από Πύλη: Όσες οι χιλιάδες σταγόνες της αποψινής βροχής, τόσες & οι ψήφοι στην κάλπη του Συνδυασμού μας την Κυριακή!(βίντεο/φωτό)

«Γκρέμισε» το Πνευματικό Κέντρο της Πύλης ο Κώστας Μαράβας… Πρωτόγνωρη και απρόσμενη…