Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε το ζευγάρι των απατεώνων που αναζητούνταν με εντάλματα προσωρινής κράτησης της ανακρίτριας Πρωτοδικών Φλώρινας για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απάτη κατά συναυτουργία, καθώς κρύβονταν πίσω από 36 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή.
Σημειώνεται ότι όλα τα περιστατικά είχαν γίνει μεταξύ 20 και 22 Οκτωβρίου, όταν οι τρεις δράστες επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με τα θύματα παριστάνοντας τους αστυνομικούς και τα έπειθαν ότι συγγενείς τους είχαν προκαλέσει τροχαίο και έπρεπε να «λαδώσουν» για να μην διωχθούν ποινικά.
Κατάφεραν να αποσπάσουν και χρυσαφικά αξίας 50.000 ευρώ από μια 78χρονη που πίστεψε ότι η κόρη της έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.
topnews.gr