Σάββατο, 28 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΘεσσαλίαΓια τεχνολογία και αυτοδιοίκηση στον Δήμο Τρικκαίων ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Για τεχνολογία και αυτοδιοίκηση στον Δήμο Τρικκαίων ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Με ζητήματα αυτοδιοίκησης στην ΕΕ και τρόπους ενίσχυσης των Δήμων, ασχολήθηκαν στη συνάντησή τους, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου 2019 στο Δημαρχείο Τρικκαίων, καθώς ο εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής επισκέφθηκε τον κ. Παπαστεργίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη χώρα.

Ο κ. Κεφαλογιάννης συνεχάρη τον Δήμαρχο Τρικκαίων για τις πρωτοβουλίες σε πλήθος επιπέδων, με έμφαση στα όσα συμβαίνουν σε ζητήματα τεχνολογίας. Τονίστηκε από αμφότερους η ανάγκη ενίσχυσης των δράσεων υπέρ της Αυτοδιοίκησης και η συμβολή της ΕΕ σε αυτόν τον τομέα.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, κυρίως ως προς τα ευρωπαϊκά ζητήματα. Ο κ. Κεφαλογιάννης είδε από κοντά τους νέους τρισδιάστατους εκτυπωτές που δώρισε ο Δήμος Τρικκαίων σε σχολεία των Τρικάλων, αλλά και ξεναγήθηκε στο control room του Smart Trikala από τον κ. Παπαστεργίου.

Παρόντες ήταν, οι αντιδήμαρχοι Τρικκαίων κ. Σοφία Αλεστά, Κώστας Ψύχος, ο πρόεδρος της e-trikala κ. Γιάννης Κωτούλας, οι τ. αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Αναστασίου και Χρήστος Γουλας, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρ. αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Αναγνωστόπουλος, οι πρ. βουλευτές Τρικάλων κ. Θεοδ. Σκρέκας και Μιχ. Ταμήλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ κ. Τρέλλης μαζί με στελέχη του κόμματος.

kef 1

kef 2

kef 3

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα