Pyli test (1)

Κατά την μαζική δωρεάν δειγματοληψία με έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (RAPID TESTS), που πραγματοποιήθηκε στην Πύλη και στον χώρο της λαϊκής αγοράς στις αρχές της Ερμού, σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 και σε συνολικό αριθμό 81 δειγμάτων δεν καταγράφηκε κανένα θετικό κρούσμα covid-19.

Επίσης μαζική δειγματοληψία με έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (RAPID TESTS), πραγματοποιήθηκε  σήμερα 26/2/2021 από τις ΚΟΜΥ Τρικάλων του ΕΟΔΥ & επικεφαλής την συντονίστρια Γενική Ιατρό κα Δήμητρα Νάτσινα, σε Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων (85 όλα αρνητικά),  κεντρική πλατεία Καλαμπάκας (134 εκεί το θετικό), ΠΟΦΕΚΟ, Αστυνομία και βιοτεχνίες του Νομού, σε συνολικό αριθμό 370 δειγμάτων, καταγράφηκε μόνο ένα (1) θετικό κρούσμα covid 19.

Και αυτή η σημαντική κίνηση διοργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΟΔΥ, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να ελεγχθούν για  Covid-19, άμεσα και με ασφάλεια, ακόμα και στον χώρο της εργασίας τους.

Pyli test (3)

Pyli test (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας από Πύλη: Όσες οι χιλιάδες σταγόνες της αποψινής βροχής, τόσες & οι ψήφοι στην κάλπη του Συνδυασμού μας την Κυριακή!(βίντεο/φωτό)

«Γκρέμισε» το Πνευματικό Κέντρο της Πύλης ο Κώστας Μαράβας… Πρωτόγνωρη και απρόσμενη…