Arxiki

Οι άνθρωποι του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης για άλλη μια μια φορά, διαισθανόμενοι την ευθύνη που απορρέει από τον ρόλο & τη θέση τους και συνάδει με την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και των ειδών της άγριας πανίδας, προέβησαν σε μια κίνηση αλτρουϊσμού, προσφέροντας τροφή σε άγρια ζώα & πτηνά στο πεδινό κομμάτι του Δ. Πύλης, μετά την σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε & την περιοχή μας, αναδεικνύοντας & την άλλη πλευρά του ευσυνείδητου & ευαίσθητου Έλληνα κυνηγού.

Συγκεκριμένα, χθες Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, ο Πρόεδρος κ. Θαν. Μανούρας με μέλη του ΔΣ του ΚΣ Πύλης, αλλά και μέλη του συλλόγου, παρουσία του υπευθύνου θήρας του Δασαρχείου Τρικάλων κυρίου Νικ. Μάνιου, πραγματοποίησαν ρίψη τροφής σε περιοχής ευθύνης τους, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, καθώς το ύψος του χιονιού είχε ξεπεράσει σε πολλές περιπτώσεις τα 30εκ.

Για το σκοπό αυτό διατέθηκαν τροφές όπως κριθάρι, καλαμπόκι & σιτάρι που ξεπέρασαν τα 400 κιλά, ώστε η άγρια πανίδα να επωφεληθεί της κίνησης αυτής, ξεπερνώντας την έλλειψη τροφής τις πρώτες μέρες που είναι και οι πιο δύσκολες, έως ότου επέλθει και πάλι η κανονικότητα.

3

2

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …