elme Karditsas

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι ενόψει του 19 ου Συνεδρίου της Ο.Λ.Μ.Ε., που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 29.06.2019 έως 02.07.2019,  το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας αποφάσισε ότι θα  πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 15/5  και  Εκλογές Αντιπροσώπων την Τρίτη 21/5 .

Για την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης  έχει δοθεί άδεια απουσίας από την υπηρεσία, από το Υπουργείο Παιδείας.

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθούν  στους χώρους που θα διαθέσει το  1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας.

Οι συνάδελφοι για να μπορέσουν να ψηφίσουν θα πρέπει να αποδώσουν την ετήσια εισφορά για το έτος 2019, που είναι 15€ για τους μόνιμους και 10€ για τους αναπληρωτές. Για όσους γίνεται παρακράτηση της εισφοράς  από τη μισθοδοσία, δεν υπάρχει άλλη οικονομική επιβάρυνση.( Διευκρινίζουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2018, καταβλήθηκε η εισφορά του έτους 2018.)

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι , απαιτείται συσπείρωση στο σωματείο, ώστε συλλογικά και οργανωμένα να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας.

Σας καλούμε να έρθετε ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και να ψηφίσετε στις ΕΚΛΟΓΕΣ.
Όσο περισσότεροι ψηφίσουν τόσο μεγαλώνει και η δύναμη της ΕΛΜΕ, η δύναμη του σωματείου μας.

Elme Kard

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Σοφία Ζαχαράκη: «Εξασφαλίσαμε αυξημένη χρηματοδότηση ύψους 24 εκατ. ευρώ για τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για ΑμεΑ

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας εξασφάλισε το ποσό των 24 εκατ. ευρώ ετησί…