Μία υπέροχη μουσική λαϊκή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι εκατοντάδες Φιλυριώτες και όχι μόνο, που βρέθηκαν χθες Δευτέρα 4 Αυγούστου, που έλαβε χώρα στην πλατεία του χωριού που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλύρας.
Η πολιτιστική αυτή εκδήλωση άρχισε με ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνου Παπαχαρίση που καλωσόρισε τον κόσμο και τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φιλύρας κ. Ηλίας Κουκουτσέλος και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας.


Την σκυτάλη του καλλιτεχνικού προγράμματος ανέλαβε η ζωντανή λαϊκή ορχήστρα που έπαιξε λαϊκά και έντεχνα τραγούδια, σκορπίζοντας αστείρευτο κέφι στους παρευρισκόμενους οι οποίοι διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι αργά.
Την λαϊκή ορχήστρα απάρτιζαν ο Αθανάσιος Μπρέντας (τραγούδι), Ελευθέριος Βαγενάς (μπουζούκι), Κων/νος Κατσόγιαννος (κιθάρα), Σωτήρης Σταυρέκας (κρουστά) και Θεοδώρα Παυλάκου (τραγούδι- λαούτο).
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κων/νος Πλαστήρας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φιλύρας κ. Ηλίας Κουκουτσέλος, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γεώργιος Αναγνώστου, ο κ. Γεώργιος Χήρας και το μέλος της Δ. Κ. Φιλύρας κ. Θωμάς Βαμπούλας.
Από τον Δήμο Πύλης