Άγιο είχε σήμερα νωρίς το μεσημέρι 70χρονη γυναίκα, από Τοπική Κοινότητα του Δ. Τρικκαίων, όταν δέχθηκε σκάγια στους γλουτούς της, από κυνηγετικό όπλο.
Συγκεκριμένα, η “τυχερή” κυρία ευρισκόμενη στην αυλή του σπιτιού της, κάνοντας εξωτερικές δουλειές, στα καλά του καθουμένου και χωρίς να καταλάβει από πού της ήρθε, δέχθηκε σκάγια στους γλουτούς της, από κυνηγετικό όπλο, το οποίο χειριζόταν ο συνομήλικος κουνιάδος της, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε παρακείμενη αυλή ιδιοκτησίας του, διώχνοντας περιστέρια που τον ενοχλούσαν, βρομίζοντας τον χώρο του.
Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, η 70χρονη δέχθηκε τα σκάγια στο σώμα της, πιθανώς από εξοστρακισμό και χωρίς να διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή της, επισκέφθηκε με συνοδεία συγγενικού προσώπου το ΚΥ Πύλης, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με την αφαίρεση των σκαγιών.
Ο 70χρονος άνδρας, που προέβη στους πυροβολισμούς συνελήφθη, και παραπέμφθηκε αρμοδίως, με την διαδικασία του αυτόφωρου.
Το ανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.













