Σάββατο, 28 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΚοινωνικάΤρίκαλα: Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων με το πιο φωτεινό δέντρο! (φωτό)

Τρίκαλα: Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων με το πιο φωτεινό δέντρο! (φωτό)

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Στα Τρίκαλα φωταγωγήθηκε το πιο ψηλό φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο…

Ο 8ος Μύλος των Ξωτικών φιλοξενεί νέους και παλιού φίλους του στη μεγαλύτερη γιορτή χαράς και αγάπης στην Ελλάδα

Το πιο υψηλό χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο της χώρας φωτίστηκε! Στα Τρίκαλα, προσκαλεί και περιμένει όλους τους φίλους των γιορτών της χαράς και της αγάπης, να ζήσουν στιγμές μοναδικές στον 8ο Μύλο των Ξωτικών.

Το απόγευμα της τελευταίας ημέρας του Νοεμβρίου και της πρώτης για τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή στη χώρα, ήταν μαγικό. Χιλιάδες τρικαλινοί και επισκέπτες στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου των Τρικάλων, με το έναυσμα του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση. Φως, χαρά, χαμόγελα, αγάπη, σε μια γιορτή που ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019 φιλοξενείς τους νέους και παλιότερους φίλους, όλων των ηλικιών.

Ηδη η πρόγευση για τους επισκέπτες δόθηκε με τις μαγικές στιγμές στην κεντρική πλατεία, με τη μουσική, τα ξωτικά, τα αγγελάκια… Και μαζί με δεκάδες εκπλήξεις, τη δωρεάν είσοδο, τις δωρεάν δράσεις και όλους τους συντελεστές, το φετινό «Ταξίδι στα Χριστούγεννα του κόσμου» μας καλεί να βρεθούμε στις γωνιές της γης από το πιο όμορφο πάρκο της Ελλάδας.

Καλές γιορτές!

dentro2

dentro3

dentro4

dentro5

dentro6

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα