Η ομάδα «Ψάρεμα Άγριας Πέστροφας» ανακοινώνει με χαρά τη διεξαγωγή του 2ου Ανταμώματος, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου στον εμβληματικό χώρο της Γέφυρας «Αλεξίου», δίπλα στο παραδοσιακό εξωκλήσι του Αγ. Ραφαήλ.
Μετά την επιτυχία της πρώτης συνάντησης, η διοργανωτική ομάδα «πυρήνας» δίνει εκ νέου ραντεβού με τα μέλη και τους φίλους της, τονίζοντας…: «Το 2ο Αντάμωμα είναι μια αφορμή να βρεθούμε ξανά, να πούμε τα νέα μας, να μοιραστούμε απόψεις και αναμνήσεις, να γελάσουμε και να περάσουμε όμορφα σαν μια μεγάλη παρέα».
Η ημέρα θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί με ελεύθερη συμμετοχή σε ψάρεμα πέστροφας στα επιβλητικά νερά του Ασπροποτάμου, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό φυσικό τοπίο.
Η επίσημη έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 11:00 π.μ. και θα περιλαμβάνει…
- Ενημερωτικό Σεμινάριο: Μίνι εκπαίδευση γύρω από τις τεχνικές ψαρέματος πέστροφας, καθώς και αναλυτική ενημέρωση για τη νομοθεσία που διέπει την ομορφη αυτή εμπειρία μεσ’την άγρια φύση.
- Γεύμα & Φιλοξενία: Θα προσφέρονται δωρεάν σουβλάκια, λουκάνικα και μπύρες σε όλους τους παρευρισκόμενους.
- Κληρώσεις Δώρων: Θα διανεμηθούν δωρεάν πλούσια δώρα, μια ευγενική προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους, είτε πρόκειται για έμπειρους ερασιτέχνες αλιείς, είτε για φίλους της φύσης που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά την κοινότητά μας.
Σας περιμένουμε όλους για μια αξέχαστη μέρα δίπλα στο ποτάμι!












