Σε σκηνικό τρόμου μετατράπηκε συμπλοκή δύο κρατουμένων, στο σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, όταν ο ένας εκ δύο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, το σκηνικό εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε έναν βαρυποινίτη κρατούμενο αφγανικής καταγωγής και έναν συγκρατούμενό του Έλληνα, με τον Έλληνα να δέχεται από τον Αφγανό χτύπημα σε μέρος του σώματός του, από αιχμηρό αντικείμενο.
Αμέσως, ανάμεσα στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, σήμανε συναγερμός και ο ελαφρά τραυματισμένος έλληνας κρατούμενος, όπως αποδείχθηκε κατόπιν, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Τρικάλων.
Ο βαρυποινίτης αφγανός κρατούμενος, έχει επιδείξει και στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά, συμμετέχοντας ως πρωταγωνιστής σε αναλόγου φύσεως περιστατικά.
Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, έχει αναλάβει το αρμόδιο Τμήμα της ΑΔ Τρικάλων.










