Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΕλλάδαΚορονοϊός: Νέοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σήμερα στη Νέα Σμύρνη Λάρισας

Κορονοϊός: Νέοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σήμερα στη Νέα Σμύρνη Λάρισας

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Συμπληρώνονται αύριο 14 ημέρες καραντίνας

Δεκατέσσερις ημέρες καραντίνας συμπληρώνονται αύριο στον οικισμό Ρομά στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας, και σήμερα γίνεται νέος επιδημιολογικός έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει διασπορά του κορονοϊού ή όχι.

Τα τεστ για τον ιό θα γίνουν από εξειδικευμένα συνεργεία του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας, υπό τον συντονισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Παράλληλα, αναμένεται να εξεταστούν και όσοι από τον οικισμό είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό τις προηγούμενες ημέρες και βρίσκονται σε καραντίνα σε Κέντρο Αποκατάστασης, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα γίνει και επαναξιολόγηση των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί στον οικισμό και θα αποφασιστεί το επόμενο βήμα.

Πηγή: newsbeast.gr

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα