Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου, 2026
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒραβεύτηκαν από τη UNICEF δύο σχολεία της Ρόδου

Βραβεύτηκαν από τη UNICEF δύο σχολεία της Ρόδου

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Δύο σχολεία της Ρόδου, το ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Ρόδου, διακρίθηκαν στο διαγωνισμό «Βραβεία UNICEF 2016», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού!

Το ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Παραμύθι», στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ένα μικρό προσφυγόπουλο, ο Μπατάλ, που έφυγε από τη χώρα του, αφήνοντας πίσω ό,τι αγαπούσε.

Μέσα από την εκπληκτική ιστορία τους, οι μαθητές της περσινής Δ1 του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ανέδειξαν τον πόνο, το φόβο και το δράμα της προσφυγιάς μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού.

Το μήνυμα από τους μαθητές του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ήταν ξεκάθαρο:

«Όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου χρώματος και θρησκείας, είναι παιδιά και χρήζουν αγάπης και προστασίας».

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως Ρόδου, έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Βιβλία – Εφημερίδες».

Σημειώνεται ότι η UNICEF τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, απονέμει βραβεία σε εξέχουσες προσωπικότητες και φορείς που προωθούν τα δικαιώματα του παιδιού, αλλά και σε σχολεία στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους».

e-dimosio.gr

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα