Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026

Απίστευτο! Βραζιλιάνος βουλευτής ζητά με νομοσχέδιο να κόβονται τα χέρια των διεφθαρμένων πολιτικών

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Σε μια απίστευτη πρόταση μέσω νομοσχεδίου προχώρησε ένας βουλευτής στη Βραζιλία προκαλώντας παγκόσμια αίσθηση.

Η πρόταση αυτή δεν αναμένεται να προχωρήσει στο Κογκρέσο της Βραζιλίας, όπου δεκάδες βουλευτές βρίσκονται στο μικροσκόπιο ερευνών με τις κατηγορίες της διαφθοράς και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

 Ο βουλευτής Έμερσον Πετρίβ, γνωστός με το όνομα Μπόκα Αμπέρτα, δήλωσε ότι ένα τέτοιο δραστικό μέτρο είναι αναγκαίο σε μια χώρα που έχει αγανακτήσει από την διαφθορά που διαπράττεται ατιμωρητί.

Ο Πετρίβ αναφέρει ότι υπάρχει δημόσια στήριξη στην πρότασή του, όμως, για να εγκριθεί το νομοσχέδιο θα χρειαστεί τη στήριξη των βουλευτών που δεν έχουν πιαστεί να κλέβουν.

Πηγή: newsit.gr

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα