a2cfece810f94848a5faf3c83a01eb4c

(INTIME NEWS)

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τάχθηκε υπέρ της απόφασης του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Από την άλλη πλευρά, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για αυτή την απόφαση.

 «Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 όταν είχαν προκηρυχτεί εκλογές, όταν είχε κλείσει πάλι η Αθηνών-Λαμίας , είχαν εγκλωβιστεί οι οδηγοί, είχε κλείσει ο δρόμος από τα προβλήματα όχι από επιλογή της κυβέρνησης και θυμάμαι τι έλεγαν οι οδηγοί εναντίον της κυβέρνησης που δεν είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία εγκαίρως.
Κι εγώ θα διάλεγα την ίδια επιλογή (που έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να κλείσει την Εθνική), αν και το καλύτερο θα ήταν να έχουμε εκείνες τις δυνατότητες τις τεχνικές που να μην κλείνουν οι δρόμοι. Και στην κεντρική και στη βόρεια Ευρώπη δύσκολα κλείνουν οι δρόμοι», δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7.

Γεννηματά: Το να κλείνει η Εθνική Οδός είναι αστοχία και έλλειψη σχεδίου

Από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά καταλόγισε στην κυβέρνηση αστοχία, έλλειψη σχεδίου κι αδυναμία να κρατηθεί ανοιχτή η Εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας, προσθέτοντας μάλιστα πως δεν είχαν μεριμνήσει ανάλογα ούτε και για να την κλείσουν χωρίς να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο.

Μιλώντας την Τρίτη στο ΜΕGA, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξήγησε πως η κριτική του κόμματος αφορά στην απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού.

Η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «η πολιτική προστασία θέλει προετοιμασία, θέλει σχέδιο, θέλει δουλειά, θέλει όλο το ανθρώπινο δυναμικό στη μάχη, δεν είναι μόνο η επικοινωνία». Ωστόσο, σημείωσε πως «είναι προφανές σήμερα τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα να μην γίνει καμία παρανόηση σε αυτό».

«Και ο καθένας από εμάς πρέπει να είναι προσεκτικός, η ατομική ευθύνη έχει αξία. Αλλά η ατομική ευθύνη, έρχεται μετά την ευθύνη της Πολιτείας να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς και την ευθύνη των δήμων και των περιφερειών να δουλέψουν σωστά, για να λειτουργεί η πολιτική προστασία πραγματικά υπέρ του πολίτη», υποστήριξε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

 Πηγή: thetoc.gr
Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Επίσκεψη της Δ/ντριας της ΔΕ Τρικάλων, στον Δήμαρχο Πύλης Κ. Μαράβα

Επίσκεψη δέχθηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας στο Δημαρχιακό Κατάστημα από την…