Home Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος Winebra: Σουτιέν για να πίνετε κρασί όπου και αν βρίσκεστε!(βίντεο)

Winebra: Σουτιέν για να πίνετε κρασί όπου και αν βρίσκεστε!(βίντεο)

0
soutien

Τα μάθατε; Το νέο trend στα σουτιέν είναι το winebra. Το winebra είναι ένα σουτιέν που περιέχει θήκες που μπορείτε να γεμίσετε με κρασί ή μπύρα. Στην Αμερική ήδη άρχισαν να το φοράνε…

Το νέο σουτιέν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δίνει χαρά σε όσες γυναίκες αποπειράθηκαν να το δοκιμάσουν. Εκτός από το γεγονός ότι κάνει το στήθος τους να φαίνεται μεγαλύτερο λόγω των φουσκωμένων θηκών, προσφέρει και μια μοναδική εμπειρία.

Πώς λειτουργεί; Στο πλάι υπάρχει σωληνάριο που συνδέεται με το σουτιέν και λειτουργεί σαν καλαμάκι. Με το καλαμάκι, η γυναίκα που φορά το winebra έχει την ευκαιρία να πιει κρασί ή μπύρα, όποτε το θελήσει και όπου και αν βρίσκεται.

«Δεν θα το ξαναέβαζα! Πολλές φορές μού χύθηκε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να λερώσω τον χώρο της δουλειάς μου αλλά και το άσπρο μου μπλουζάκι!», δηλώνει γυναίκα που δοκίμασε το winebra για πρώτη φορά, ενώ μια άλλη γυναίκα ισχυρίζεται ότι μετά από λίγο το κρασί ζεστάθηκε και δεν ήταν ευχάριστο για να το πιει.

Από την άλλη, άλλη πελάτισσα που δοκίμασε για πρώτη φορά το winebra, σημείωσε: «Ήταν μια απίστευτη εμπειρία! Όποτε ήθελα να πιω κρασί, έπινα τόσο απλά! Θα συνεχίσω να το φοράω!».

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

newsit.gr

Πηγή βίντεο: lisbug

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …

kefir olympos

Syneteristiki tapeza Trikalwn

ESPA 2021-2027

ennodeia

Euroamax

TAXI στην Πύλη

Apostolikas Geoponos

Ververas

Pigi market