toby- copy

Η ιστορία του Toby Little είναι πολύ ξεχωριστή σε μια περίοδο όπου όλα τα νεαρά παιδιά ασχολούνται με τους υπολογιστές και δεν γράφουν χειρόγραφα.

Ο Toby ξεκίνησε να γράφει γράμματα το 2013 σε ηλικία 5 ετών. Το πρώτο του γράμμα το έγραψε το καλοκαίρι του 2013 και φίλος του το παρέδωσε σε άλλο φίλο του στη Χαβάη. Αυτή ήταν και η αρχή αυτού του μεγάλου πρότζεκτ που έκανε τον Toby γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Πριν από λίγους μήνες, ο 8χρονος απέκτησε την δική του ιστοσελίδα, την writingtotheworld.com, ενώ τα προφίλ του σε Facebook και Twitter έγιναν αμέσως εξαιρετικά δημοφιλή.

Ποιος όμως είναι ο στόχος των γραμμάτων που στέλνει ο Toby; Ο μικρός επιθυμεί να στείλει γράμματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Από τον Νοέμβριο του 2015 έχει γράψει 562 γράμματα, τα οποία μάλιστα έκανε βιβλίο με τον τίτλο «Dear World, How Are You?» (Αγαπητέ Κόσμε, Πως Είσαι;).

Ο φανταστικός 8χρονος από το Λονδίνο δέχεται καθημερινά την αγάπη του κόσμου καθώς δέχεται αμέτρητα γράμματα, ενώ σε ένα από αυτά κάποιος ζήτησε να τον υιοθετήσει!

Πηγή:topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Κ. Αγοραστός για debate: «Επιτελους ο κ. Κουρετας αποδέχτηκε να κάνουμε έναν ήρεμο και πολιτισμένο διάλογο για το αύριο της Θεσσαλίας»

Σε δήλωση του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σχετικά με τη διεξαγωγ…