a. lioutas (1) (1) (1) (1) (3)

Με την κοινή απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιου Λιβανού και του Υφυπουργού Οικονομικών, κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, προβλέπονται νέες κατηγορίες εισοδήματος, τα οποία αφαιρούνται του συνολικού εισοδήματος, όπως αυτό υπολογίζεται για την εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών.

Παράλληλα διορθώνονται στρεβλώσεις. Πρόκειται για τις συντάξεις λόγω θανάτου, τις αντιμισθίες των αιρετών ΟΤΑ, το επίδομα διατροφής τέκνων και το κοινωνικό μέρισμα.

«Με την πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αγροτική μας πολιτική, αποδεικνύεται η μεγάλη μας πίστη στην ανάγκη της ενίσχυσης του αγροτικού κόσμου και η πίστη μας ότι ο πρωτογενής τομέας αποτελεί σημαντικό και μεγάλο μοχλό ανάπτυξης. Είναι ένας μοχλός ανάπτυξης που διαχέει εισόδημα στην κοινωνία μας και στηρίζει όλους τους άλλους τομείς της τοπικής και της εθνικής μας οικονομίας», αναφέρει ο τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας.

Η στήριξη του αγροτικού κόσμου, όλων των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας, αποτελεί συνεχές θέμα στην ατζέντα του κ. Λιούτα, σε όλες τις συναντήσεις εργασίας του με όλους τους αρμόδιους Υπουργούς.

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…