diavathria

Κατασχέθηκαν πλήρης εξοπλισμός εργαστήριου παραχάραξης διαβατηρίων και πλήθος εγγράφων τρίτων προσώπων

Συνελήφθησαν στην Αθήνα και στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, τρεις αλλοδαποί, δύο Ιρανοί και ένας Σύρος, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της πλαστογραφίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη του εγκληματικού κυκλώματος δραστηριοποιούνταν στην κατάρτιση πλαστών διαβατηρίων και στη διάθεση αυτών προς πώληση σε αλλοδαπούς, έναντι χρηματικής αμοιβής 1.000 ευρώ. Για το σκοπό αυτό είχαν εγκαταστήσει σε διαμέρισμα στην Αθήνα, πλήρες εργαστήριο παραχάραξης διαβατηρίων.

Από τις έρευνες, σε δύο συσχετιζόμενες με την εγκληματική δράση του κυκλώματος οικίες, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν πλήρης εξοπλισμός εργαστήριου παραχάραξης διαβατηρίων, 400 εξώφυλλα διαβατηρίων διαφόρων χωρών, 12 διαβατήρια διαφόρων χωρών, 5 δελτία ταυτότητας και 4 άδειες ικανότητας οδήγησης Ελληνικών Αρχών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή:news247.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Κ. Αγοραστός για debate: «Επιτελους ο κ. Κουρετας αποδέχτηκε να κάνουμε έναν ήρεμο και πολιτισμένο διάλογο για το αύριο της Θεσσαλίας»

Σε δήλωση του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σχετικά με τη διεξαγωγ…