elas

Συνελήφθησαν προχθές (31-07-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, της εξύβρισης και της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, οι δράστες, την 30-07-2021 το βράδυ, αφαίρεσαν δίκυκλο όχημα από περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας, με το οποίο μετέβησαν σε ακατοίκητη οικία της ίδιας περιοχής και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό της από ανασφάλιστη θύρα, αφαίρεσαν έναν ηλεκτρικό θερμοπομπό.

Στη συνέχεια, οι δράστες, τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 31-07-2021, μετέβησαν σε περιοχή του Τυρνάβου, όπου απέκρυψαν το προαναφερόμενο όχημα και το αφαιρεθέν αντικείμενο. Ακολούθως, διέρρηξαν οικία αλλοδαπού της ίδιας περιοχής και εισήλθαν στο εσωτερικό της, με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας από τους δράστες, ο οποίος κατά τη σύλληψή του εξύβρισε και αντιστάθηκε, απωθώντας βίαια τους αστυνομικούς, ενώ ο δεύτερος δράστης, ο οποίος αφαίρεσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο από παρακείμενη περιοχή του Τυρνάβου, συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Τα προαναφερόμενα οχήματα και ο αφαιρεθέν θερμοπομπός κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στους νόμιμους δικαιούχους τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Οι κυνηγοί στο πλευρό των πλημμυροπαθών κατοίκων, των τριών Κοινοτήτων του Δ. Πύλης

Η χθεσινή δράση, είναι μια έμπρακτη απόδειξη προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης προς του…