αρχείο λήψης

Εξιχνιάστηκε μία ακόμη κλοπή Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου που διέπραξαν πριν από μία εβδομάδα δύο εκ των τριών δραστών με άλλον συνεργό τους

Οι δράστες προξένησαν πυρκαγιά σε αμφότερα τα οχήματα, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τους

Συνελήφθησαν, προχθές (07-10-2021) το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δύο ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στα Φάρσαλα, οι συλληφθέντες από κοινού με συνεργό τους που αναζητείται, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, μετέβησαν έξω από οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.

Το αφαιρεθέν όχημα βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα ολοσχερώς κατεστραμμένο λόγω πυρκαγιάς, ενώ κατά το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την κλοπή έως την ανεύρεσή του προσέκρουσε διαδοχικά σε -4- σταθμευμένα σε οδό της πόλης οχήματα, ήτοι -2- Ι.Χ. επιβατικά και -2- Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς τους.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, τις πρώτες πρωινές ώρες της 01-10-2021 ομοίως στα Φάρσαλα, δύο εκ των προαναφερόμενων δραστών από κοινού με άλλο συνεργό τους, αφαίρεσαν, από πυλωτή οικίας, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Το προρρηθέν όχημα βρέθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας από τον ιδιοκτήτη του ολοσχερώς κατεστραμμένο λόγω πυρκαγιάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

ΑΠΣ Τρίκαλα- Ελληνορωμαϊκή πάλη: Ο προπονητής μας… ο δάσκαλός μας

Προπονητής: αυτός που προετοιμάζει συστηματικά αθλητή.  Δάσκαλος: αυτός που καθοδηγεί και …