elenh-marina-xynopoulou

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο 4ο Πειραματικό  ΓΕΛ Τρικάλων  «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» για τη διάκριση τους στο διαγωνισμό Mini Jam Arcade του Ιδρύματος Ευγενίδου, κατακτώντας τη 2η θέση.

Το 4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων με υπεύθυνη του προγράμματος την εκπαιδευτικό κ. Νικολέτα Σούλα συμμετείχε στον on line διαγωνισμό με δύο ομάδες της Α’ Τάξης του Λυκείου,  οι οποίοι κλήθηκαν να δημιουργήσουν το δικό τους παιχνίδι Arcade βασισμένο σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Οι μαθητές μέσα από συνεργατικές διαδικασίες με την καθοδήγηση της  καθηγήτριας τους  ανέδειξαν τις ικανότητές τους,  σχεδίασαν και εκφράστηκαν με δημιουργικό τρόπο αποδεικνύοντας ότι η μάθηση μπορεί να γίνει θελκτική και  η γνώση δημιουργική.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές Λάππα Ραφαήλ, Μπαλάφα Βασίλειο, Μπεσλεμέ Φώτιο,  Πελεκάνη  Άρη,  οι οποίοι κέρδισαν το 2ο  βραβείο στο διαγωνισμό.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης  στους μαθητές της δεύτερης ομάδας Δημητριάδη  Θωμά, Δεληντζή  Αναστάσιο για τη παρουσία  και την προσπάθειά τους στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στη Διευθύντρια κ. Αποστόλου Μαριάννα , στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Νικολέτα Σούλα και το σύλλογο διδασκόντων για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των μαθητών, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τις νέες προκλήσεις της εποχής ενσωμάτωσαν στην διαδικασία της μάθησης ένα  εκπαιδευτικό πλαίσιο που εστιάζει στην καινοτομία και την εφευρετικότητα.

 

                     Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

                        ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ  ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

ΑΣΕΠ: Δύο νέοι διαγωνισμοί για μόνιμους – Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις

Πάνω από 870 μόνιμες προσλήψεις ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ με σύστημα μοριοδότησης Δύο νέους διαγω…