IMG_0260

Ιδιαίτερα «τεχνικός» ο στίβος της 8ης αγωνιστικής  του Survifor hope χθες Κυριακή 23 Ιουλίου στο γήπεδο των Γόμφων, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι αποδεκατισμένοι «κόκκινοι», καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη & να μειώσουν σε 3-5 στο γενικό σύνολο.

Οι παίχτες αυτή τη φορά ξεκινώντας από την αφετηρία, ήταν αντιμέτωποι με μια σειρά στόχων, που απαιτούσαν δεξιοτεχνία, υπομονή & διαίσθηση πάνω απ’ όλα, παρά δύναμη & ταχύτητα. Έως & το 6-6 οι δυο ομάδες έπαιρναν «κεφάλι», διαδεχόμενες στην πρωτοπορία του σκορ η μία την άλλη.

Κάπου εκεί οι «κόκκινοι» ξέφυγαν κάνοντας το 9-6, με τους «μπλε» όμως να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν, στέλνοντας το παιχνίδι στα «πέναλτις», με τη συμμετοχή δηλαδή δύο παιχτών από κάθε ομάδα, μιας γυναίκας & ενός άνδρα & τους «κόκκινους¨ τελικά να παίρνουν την πολυπόθητη νίκη, παίρνοντας συνάμα & μια σημαντική ψυχολογική ανάσα για τη συνέχεια.

Όσον αφορά στις υποχωρήσεις για τους «μπλε» είναι οι:Βασω Καπερωνη, Γιωργος Τσιαπαρας και Σακης Ποντικας, ενώ για τους κόκκινους» οι:Μαρια Γιωτα, Θεανω Ζηση και Θεμης Τσιακας, με τον Θέμη όμως να υποχωρεί οικειοθελώς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

 

IMG_0039 IMG_0258 IMG_0259 IMG_0263 IMG_0268 IMG_0269 IMG_0271

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

 “Forest Park” στα Τρίκαλα;!  *  “ Έστι δε αρχή της λέξεως το ελληνίζειν” 

 Του Ηλία  Γιαννακόπουλου/Φ ι λ ο λ ό γ ο υ          “ Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική / το …