padis loutro (1)

Στο ορεινό Λουτρό Ελασσόνας βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής, όπως κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες, για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις τελέστηκαν παρουσία πλήθους πολιτών, με τον Θανάση Παιδή να ανταλλάσει ευχές μαζί τους και να συζητά για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Παιδής στέκεται σταθερά στο πλευρό των κατοίκων του ορεινού χωρίου, συμβάλλοντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν.

Ο Θανάσης Παιδής δήλωσε τα εξής: «Βρισκόμαστε πάντα κοντά στους κατοίκους των χωριών της Ελασσόνας για να τους στηρίξουμε έμπρακτα στην καθημερινότητά τους. Βασικές μας προτεραιότητες είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων που θα κρατήσουν τον κόσμο – και ειδικά τους νέους – στις εστίες τους. Μόνο έτσι θα αναζωογονηθεί πραγματικά η ύπαιθρος.

Το Λουτρό παραμένει μια ιδιαίτερα ζωντανή κοινότητα με εργατικούς και άξιους κατοίκους.

Εμείς από των πλευρά μας είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα τους, με κάθε εφικτό τρόπο, στηρίζοντας τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για προκοπή και ευημερία σε προσωπικό – οικογενειακό, όπως και σε συλλογικό επίπεδο» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αθανάσιος Καλιακούδας και Διονύσιος Κουρομπίνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Ζηρδέλη και Αθανάσιιος Καλύβας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτρού Λάμπρος Καλύβας κ.α..

padis loutro (2)

padis loutro (4)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Επίσκεψη κλιμακίου του Ε.Α.Γ.Μ.Ε., στην Τ.Κ. Παραμέρου, για το φαινόμενο της κατολίσθησης

Επίσκεψη κλιμακίου του Ε.Α.Γ.Μ.Ε. (Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών – πα…