287484983_539626944430185_3829741745164063722_n

Το περασμένο Σάββατο 11 Ιουνίου ποδηλατική ένωση Μακεδονίας Θράκης  διοργάνωσε το κύπελλο ορεινής ποδηλασίας Βορείου Ελλάδος. Στο ΜΤΒ Κύπελο Βορείου Ελλάδας  οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και ο ανταγωνισμός μεγάλος σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με  8 αθλητές και αθλήτριες  από την ποδηλατική ακαδημία της πόλης μας. Οι Τρικαλινοί ποδηλάτες έδειξαν για ακόμη μια φορά τον αγωνιστικό χαρακτήρα τους αλλά και την σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τον προπονητή κ. Γιώργο Καράτζιο.

Στην κατηγορία μίνι: ο Χρήστος Ντίνας παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην πρώτη εξάδα τερματίζοντας στην 4η θέση.

Στην κατηγορία κορασίδων: η Εύα Ντάκου με πολύ καλή απόδοση κατέκτησε την 2η θέση, κερδίζοντας έτσι και το μοναδικό μετάλλιο για την ομάδα μας.

Στην κατηγορία παμπαίδων: ο Άρης Κουτσιβέτας έκανε έναν πολύ δυνατό αγώνα και παρά τις ατυχίες που αντιμετώπισε τερμάτισε  στην 9η θέση,  ο Αλέξανδρος Νικολός ήταν 14ος και δείχνει ότι επανέρχεται στους αγώνες ποιο δυνατός, ο Αλέξανδρος Σιδέρης  τερμάτισε 19ος κερδίζοντας αγωνιστικές εμπειρίες   και  ο Παναγιώτης Σιδέρης σταθμικέ άτυχος αφού το σκασμένο ελαστικό του δεν του επέτρεψε να τερματίσει στον αγώνα

Στην κατηγορία παίδων: ο Βαγγέλης Παπαβασιλείου τερμάτισε στην 15η θέση κερδίζοντας εμπειρίες  και  ο Δαμιανός Μάντζιος που διεκδικούσε θέση στην 6άδα δεν κατάφερε να τερματίσει λόγο μηχανικής βλάβης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αγωνιζόμενοι με αθλητικό ήθος.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο  και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.

Επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας)

Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα)

Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία)

PROMIST (ασφάλειες)

Γεωργαλής Δημήτρης (Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας)

3G (ψηφιακές εκτυπώσεις)

LA FARM (γαλακτοκομικά). 

286751544_807798453448921_8183592460565840065_n

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς: 

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email: [email protected]

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

 

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ψήφισμα του Επιμελητηρίου Τρικάλων, για τον θάνατο του αγαπητού Τ. μέλους ΔΣ, Ιωάννη Καρακαντά

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων συνήλθε την 25η Οκτωβρίου 2023 σε έκτακτη…