tsantaki

Οι αδερφές Καρντάσιαν/Τζένερ έχουν κάνει κατά καιρούς μόδα πολλά και διάφορα- από το θρυλικό πλέον contouring μέχρι τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου.

Όπως και να έχει το αποτέλεσμα δεν πτόησε ποτέ τις διάσημες και ζάπλουτες αδερφές, που συνεχίζουν να κάνουν και να φορούν κυριολεκτικά ό,τι τους κατέβει, όπως έκανε πρόσφατα η Κένταλ που εμφανίστηκε με ένα τσαντάκι στον αστράγαλο.

Το 22χρονο μοντέλο δημοσίευσε στα Instagram Stories μια φωτογραφία που την δείχνει ξυπόλητη και με ένα μικροσκοπικό, μαύρο τσαντάκι Chanel περασμένο στον ένα της αστράγαλο.

«Χωράει μόνο τη χαρά», σχολίασε η ίδια στη λεζάντα, αφού προφανώς και δεν χωράει τίποτε περισσότερο από μια πιστωτική, ένα κλειδί ή μερικά χρήματα.

Το περίεργο όμως δεν είναι που επέλεξε η Κένταλ κάτι τέτοιο, αλλά που μετά την φωτογραφία της το συγκεκριμένο τσαντάκι έγινε sold out.

Το τσαντάκι εμφανίστηκε πρώτη φορά στις πασαρέλες του οίκου Chanel το 2007, φέρεται να είναι εμπνευσμένο από το «βραχιολάκι» που φορούσε τότε στο πόδι της η Λίντσεϊ Λόχαν, για να παρακολουθούν πόση κατανάλωση αλκοόλ κάνει, κι είχε γίνει sold out. Πρόσφατα το επανακυκλοφόρησε το Real Real στην τιμή των 645 δολαρίων και έγινε πάλι sold out.

Οπωσδήποτε δεν ενθουσιάστηκαν όλοι, αφού πολλοί παρατήρησαν την ομοιότητα με τα «βραχιολάκια» που φορούν όσοι είναι υπό επιτήρηση.

e-podi.gr από lifo.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Ευχαριστήρια επιστολή Γρ. Νικολάου σε Χ. Καλιώρα, Π. Μουστάκα & στο προσωπικό του ΚΥ Πύλης