panos-850x491

Άλλα ένα περιστατικό επίθεσης σκύλων σε συνδημότη μας, έλαβε χώρα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στην πόλη της Πύλης, πριν από λίγο και περί τις 5:30 σήμερα το απόγευμα.

Συγκεκριμένα ο συνδημότης μας, ο οποίος τυγχάνει να είναι & εν ενεργεία δημ. σύμβουλος στο Δ. Πύλης, σήμερα το απόγευμα κι ενώ έκανε τζόγκιγκ επί της οδού Άρτης, κεντρικής οδού της πόλης, με κατεύθυνση & προορισμό την τοξωτή γέφυρα, στο σημείο απέναντι & λίγο πιο πάνω από το Δημαρχείο, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τρία μάλιστα σκυλιά, εκ των οποίων το ένα του κατάφερε μια δαγκωματιά στον δεξιό μηρό του.

Ο άνθρωπος αφού κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τον τριπλό κλοιό των σκύλων, τελικά μεταφέρθηκε από όχημα του ΑΤ Πύλης, που εκείνη την ώρα περιπολούσε στην περιοχή, στο Κέντρο Υγείας Πύλης.

Οι γιατροί στο ΚΥ Πύλης απολύμαναν το τραύμα, ενώ θα χορηγηθεί στον τραυματία αντιτετανικός ορός & αντιβίωση. Από την πλευρά του ο δημ. σύμβουλος, δήλωσε πως θα καταθέσει μήνυση για το περιστατικό, προς κάθε υπεύθυνο.

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…