κατ παπ

 Την τρέχουσα περίοδο με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής για την εκπαίδευση κρατουμένων σε ρομποτικές και μηχανικές κατασκευές, υλοποιείται στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων η δράση «Δημιουργία Μετεωρολογικού Σταθμού με Arduino» σε συνεργασία με το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (Α.ΚΕ.Θ.).

Η βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Παπακώστα, συνέβαλε στην προμήθεια του απαραίτητου υλικού ενώ η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κ. Σοφία Νικολάου, ανέλαβε την εξεύρεση προγραμμάτων και δράσεων ρομποτικών και μηχανικών κατασκευών.

Εκ μέρους του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, ευχαριστούμε θερμά την βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Παπακώστα για την ευγενική χορηγία της, την κ. Ευαγγελία Ντόνα Διευθύντρια του Αναπτυξιακού Κέντρου Θεσσαλίας (Α.ΚΕ.Θ.) για την ανταπόκριση του Α.ΚΕ.Θ., ώστε να υλοποιηθεί η δράση, τον κ. Σταύρο Μητσιάδη υπεύθυνο καθηγητή, έμπειρο συνεργάτη του Αναπτυξιακού Κέντρου Θεσσαλίας και την κ. Μαρία Μουτσάκη Διευθύντρια του 2ου ΣΔΕ Τρικάλων για την παραχώρηση αίθουσας και την πολύτιμη συνδρομή της αλλά και την υποστήριξη της συμμετοχής μαθητών του Σχολείου της Φυλακής στην εν λόγω δράση.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
Με εκτίμηση
Θωμάς Χαχάμης
Προϊστάμενος Διεύθυνσης
Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων

Download the PDF file .

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

 Ευχαριστήριο αλλά και μηνύματα, από τον Βασίλειο Αγγέλη… 

Έπειτα από τα τελικά επίσημα εκλογικά  αποτελέσματα των Περιφερειακών  εκλογών 2023 για τη…