atyxima 6

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε νωρίς απόψε το βράδυ και περί τις 6:15 μεταξύ δύο οχημάτων στον κόμβο «Παραποτάμου» της νέας ΕΟ Τρικάλων-Πύλης στο ύψος της La Farme.

Συγκεκριμένα ΙΧ όχημα με τρεις επιβαίνοντες την γυναίκα οδηγό και τους δύο ενήλικες γονείς της, εκινείτο με κατεύθυνση από Πύλη προς Τρίκαλα και στον κόμβο (στα φανάρια) με αριστερή πορεία προς Παραπόταμο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητο με έναν επιβαίνοντα, άνδρα οδηγό, που εκινείτο με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Πύλη, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων είναι πολύ καλά στην υγεία τους, ενώ οι δύο ηλικιωμένοι, που είχαν τις αισθήσεις τους, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Τρικάλων & Πύλης στο ΓΝ Τρικάλων, για τις πρώτες βοήθειες και περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα. Μάλιστα, για τον απεγκλωβισμό του συνοδηγού του πρώτου ΙΧ, χρειάσθηκε η συνδρομή των ανδρών της Πυροσβεστικής με ειδικό εξοπλισμό.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες, υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

atyxima (1)

atyxima (2)

atyxima (3)

atyxima (4)

komvos atyxima (5)

 

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας: «Να στηριχτούν οι καταναλωτές μέσω της ‘‘Μόνιμης Μείωσης Τιμής’’ από την ελληνική βιομηχανία τροφίμων»

Τη στήριξη της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία «Μόνιμη μείωση τιμής» …