podilasia (1)

Ακόμη μία επιτυχία για την Τρικαλινή ποδηλασία στο τοπικό πρωτάθλημα  ατομικής χρονομέτρησης.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Ιουνίου η Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας  (ΤΕΚΕ) σε συνεργασία με τον Π.Γ.Σ. Λάρισας συνδιοργάνωσαν το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας στο αγώνισμα Ατομικής Χρονομέτρησης. Οι αγώνες έγιναν στην Νίκαια Λάρισας, στην ίδια διαδρομή που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου Ανδρών – Γυναικών.

Στο τοπικό πρωτάθλημα συμμετείχαν οι κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Ανδρών και Μάστερς. Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων συμμετείχε με 2 αθλητές στην κατηγορία εφήβων και 2 στην κατηγορία παίδων.

Στους εφήβους,  οι αθλητές μας:  Τσατσαρώνης Κων/νος τερμάτισε 5ος και Λαγός Περικλής 7ος, έκαναν θαυμάσια εμφάνιση αφού έτρεξαν χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ατομική χρονομέτρηση.  Ο αγώνας γι’ αυτούς ήταν στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για την ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ). Από τους αγώνες απουσίαζε ο Κουτσιβέτας Κων/νος (λόγω πανελλαδικών εξετάσεων).

Στην κατηγορία παίδων, μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Σιδέρης δείχνοντας το ταλέντο του για το συγκεκριμένο αγώνισμα, αφού κέρδισε με αρκετή διαφορά από τον δεύτερο. Αν και είχαμε κάποιες ελλείψεις όπως του Δαμιανού Μάτζιου (απουσίαζε λόγω εξετάσεων για πτυχίο), είχαμε όμως την συμμετοχή του Φιστόπουλου Κων/νου για πρώτη φορά σε ποδηλατικούς αγώνες καθώς πήρε το ‘’βάπτισμα του πυρός’’ τερματίζοντας στην 12η θέση.

Επόμενοι αγώνες και για την κατηγορία παίδων αλλά και των εφήβων είναι στην ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ)  στο  τοπικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 26 & 27/6/2021 και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ξάνθη στις 9/10 & 11/7/2021.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο  και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Φέτος στα Τρίκαλα επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVID… η ασφαλέστερη επιλογή!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

podilasia (2)

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email: [email protected]

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια, ιδιαίτερα αισθητός και στην Αθήνα – Κατολισθήσεις και πιθανό κλείσιμο των σχολείων

Ισχυρός σεισμός 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 8:26 το πρωί της Παρασκευή…