eody_edimosio

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα Κορονοϊού κατ΄οίκoν», που χρηματοδοτείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα», της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ ΤΣ & ΕΚΤ, μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά στην πλήρωση 200 θέσεων εργασίας.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων υλοποιήθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και οι αιτήσεις κατατίθενται στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (ΠΕ Ιατρών με ειδικότητα Ιατρικής Βιοπαθολογίας (Μικροβιολογίας) ή Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής ή ΠΕ Βιολόγων/ ΠΕ Μοριακών Βιολόγων και ΠΕ/ΤΕ νοσηλευτών ή ΤΕ Επισκεπτριών/-των Υγείας ή ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών και εν ελλείψει αυτών ειδικότητας ΠΕ/ ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων ή ΔΕ Παρασκευαστών Χημικού / Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, ΠΕ διοικητικών) με καθεστώς συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας μέχρι 31/12/2021 και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Στελέχωση 500 ΚΟΜΥ και υπηρεσιών ΕΟΔΥ» με αντικείμενο τη στελέχωση 50 Κινητών Ομάδων μοριακών ελέγχων (ΚΟΜΥ) και υπηρεσιών ΕΟΔΥ.

Η πρόσκληση διενεργείται με μοναδικό κριτήριο την αύξουσα σειρά της αίτησης με έναρξη την Πέμπτη 10/06/2021 και ώρα 13:00.

Για το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης, καθώς και για τις αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες: eody.gov.grmoh.gov.gr και eody-komy-moriakon.services.gov.gr.

Ακολουθήστε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους για να υποβάλετε ηλεκτρονικά αίτηση για το είδος της θέσης που επιθυμείτε:

  1. Για τη θέση ΠΕ Ιατρών, πατήστε εδώ.
  2. Για τη θέση ΠΕ Βιολόγων/ ΠΕ Μοριακών Βιολόγων, πατήστε εδώ.
  3. Για τη θέση ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτών, πατήστε εδώ.
  4. Για τη θέση ΤΕ Επισκεπτών/-τριών Υγείας, πατήστε εδώ.
  5. Για τη θέση ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών/-τριών, πατήστε εδώ.
  6. Για τη θέση ΠΕ/ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων/Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, πατήστε εδώ.
  7. Για τη θέση ΔΕ Παρασκευαστών Χημικού/Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, πατήστε εδώ.
  8. Για τη θέση ΠΕ Διοικητικού, πατήστε εδώ.

Πηγή:e-dimosio.gr

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…