ant (1)

Με εντολή του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα οι δύο Αντιδήμαρχοι Αγροτικής Ανάπτυξης – Πολιτικής Προστασίας (Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πινδέων) κ. Χρήστος Ζιάκας και Καθαριότητας κ. Σταύρος Κατράνας, περιόδεψαν την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στον ορεινό όγκο του Δήμου Πύλης για να δουν από κοντά την κατάσταση που επικρατούσε εκεί.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν αρχικά την Τοπική Κοινότητα Βαλκάνο μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπου στην είσοδο του χωριού σημειώθηκαν σοβαρές κατολισθήσεις με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος που οδηγεί στο Χωριό που βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι. Συνάντησαν κάποιους κατοίκους που ενημέρωσαν τους Αντιδημάρχους  για το πρόβλημα και οι οποίοι σπεύδουν και τον καθαρίζουν μόνοι τους.

Ακολούθως οι εκπρόσωποι του Δήμου κατευθύνθηκαν προς το Πολυνέρι περνώντας τον δύσβατο δρόμο που οδηγεί προς το Μυρόφυλλο, διαπιστώνοντας ότι εκεί η κατάσταση ήταν τραγική, που έγινε εξ’ αιτίας των συνεχών κατολισθήσεων και να έχει γεμίσει ο δρόμος με πέτρες, δυσκολεύοντας την πρόσβαση των οχημάτων και χρειάζονται άμεσες ενέργειες αποκατάστασης του.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας των Αντιδημάρχων ήταν το Μυρόφυλλο όπου εκεί συνάντησαν τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μυροφύλλου τον κ. Ευάγγελο Αλέκο, ο οποίος τους εξέθεσε το κύριο πρόβλημα του δρόμου που συνδέει το Μυρόφυλλο με το Πολυνέρι αλλά και προς τον πεδινό όγκο του Δήμου Πύλης και όχι μόνο.

Επίσης ο Πρόεδρος ανέφερε και άλλα σοβαρά προβλήματα που πρέπει να λυθούν  ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες.

ΑΤ

IMG_3204

ant (2)

ant (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …