IMG_20210919_115919

Την περασμένη Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου ο Π.Σ. Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων διοργάνωσε με επιτυχία τον ποδηλατικό αγώνα δρόμου ταχύτητας “ΣΙΡΚΟΥΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ”. Η διεξαγωγή του αγώνα έγινε στην οδό σκοπέλου στην μεγάλη ευθεία. Οι νεαροί ποδηλάτες  αγωνίστηκαν με ασφάλεια σε μία διαδρομή κλειστή από αυτοκίνητα, καθώς η τροχαία Τρικάλων έκανε την δουλειά της άψογα και την ευχαριστούμε. Αγωνιστικά η διαδρομή, αν και ευθεία, αποδείχτηκε αρκετά επίπονη και κουραστική.

Ο αγώνας διοργανώθηκε με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος  στις μικρές αγωνιστικές κατηγορίες. Ο ανταγωνισμός στα ποδηλατικά σιρκουί είναι πάντα μεγάλος, λόγω της φύσης του αγωνίσματος (υψηλές ταχύτητες με συνεχόμενη αυξομείωση). Οι αγωνιζόμενοι ήταν αθλητές και αθλήτριες από ποδηλατικές ακαδημίες διαφόρων πόλεων όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ρόδος, Λάρισα, Ξανθη, Τρίκαλα.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 8 ποδηλάτες από την ακαδημία του, που φέτος αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε αγώνες δρόμου. Αθλητές και αθλήτριες  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες, έκαναν νέους φίλους, κέρδισαν θέσεις στα βάθρα των νικητών αλλά και πολλές αγωνιστικές εμπειρίες.

Στην κατηγορία Μίνι μικρά, ο Ρωμανός Καλατζής μετά από μεγάλη προσπάθεια κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα ο Παναγιώτης Σιδέρης τερμάτισε 4ος κερδίζοντας τις εντυπώσεις για μια ακόμη φορά.

Στην κατηγορία Πανκορασίδων η Εύα Ντάκου χάρισε ακόμη ένα μετάλλιο στην ομάδα, καθώς  τερμάτισε 2η κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο.

Στην κατηγορία Παμπαίδων  ο Ντίνος Ζιντζόβας τερμάτισε 5ος με το πρώτο γκρουπ των αθλητών διεκδικώντας μέχρι την γραμμή τερματισμού το μετάλλιο, ο Αλέξανδρος Νικολός τερμάτισε 7ος, καθώς έχασε την επαφή με το πρώτο γκρουπ μόλις στις τελευταίες στροφές, ο Ορέστης Μαγαλιός και ο Άρης Κουτσιβέτας στην πρώτη τους επαφή με ποδήλατο δρόμου κατέκτησαν την 9η και 11η θέση αντίστοιχα.

Αθλοθέτης του αγώνα ήταν ο Δήμος Τρικκαίων. Επίσης  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αντιδήμαρχο αθλητισμού κα Έφη Λεβέντη και την κα Σοφία Αλεστά για την βοήθεια προς τον σύλλογο μας.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν  τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο και συνάμα υπέροχο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθούν έμμεσα και όλη την ομάδα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Φέτος στα Τρίκαλα επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREE OF COVIDη ασφαλέστερη επιλογή!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ

242399272_326641975920065_4691503867486362243_n

242299805_254777806441252_8099545757581323358_n

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email: [email protected]

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMt

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ πρωτοπορούν και δείχνουν το δρόμο της εξέλιξης…..

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε:    Την συνεργασία των ΚΔΑΠ Μ…