sinema

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες 6/10-13/10 σου έχουν εξασφαλίσει-τουλάχιστον- μια ταινία την ημέρα, με κάποιες μέρες να περισσεύει να διαλέξεις και μια δεύτερη!

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στον κινηματογράφο αυτήν την εβδομάδα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών και θεματολογίας.

Οι επιλογές σου περιλαμβάνουν απο ελληνικές παραγωγές μέχρι animation, απο δραματική μέχρι περιπέτεια.

Την τιμητική τους αυτήν την εβδομάδα έχουν τα θρίλερ!

…Όμως αρκετά είπαμε, ρίξε μια ματιά στις κινηματογραφικές πρεμιέρες απο μόνος σου και διάλεξε!

Αγανάκτηση (2016)

Indignation

Δραματική

Διάρκεια: 110′
Ο Μάρκους είναι ένας νεαρός Εβραίος ιδεαλιστής, ο οποίος στις αρχές του ’50 φεύγει από το Νιου Τζέρσεϊ για να σπουδάσει στο έγκριτο πανεπιστήμιο του Οχάιο.

Στο πανεπιστήμιο αυτό, οι πεποιθήσεις του για την ζωή, την οικογένεια, τον έρωτα και τους κανόνες του πανεπιστημίου θα ανατραπούν απο τον απόηχο του πολέμου της Κορέας.

Η Βάση των Νεκρών (1959)

Baza Ludzi Umarlych / The Depot of the Dead

Δραματική
Διάρκεια: 104′
Νοτιοανατολική Πολωνία: Οι ξυλοκόποι, οι οδηγοί και οι μεταφορείς μιας απομονωμένης περιοχής επαναστατούν διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες εργασίας τους. Το κόμμα εξουσίας στέλνει ένα μέλος του για να τους καθησυχάσει.

Κακή Αρχή (2016)
Περιπέτεια

Διάρκεια: 85′

Ένας νεαρής ηλικίας αγρότης κινδυνεύει να μείνει άστεγος λόγω χρεών που κληρονόμησε από τον πατέρα του μετά τον θάνατο του. Η αντίδραση του είναι ανελέητη και διώκεται ποινικά, ενώ ταυτόχρονα η βουλγαρική μαφία αποφασίζει να λύσει κάποια θέματα μαζί του.

Το Κορίτσι του Τρένου

The Girl on the Train

Θρίλερ

Διάρκεια: 112′

Η πρωταγωνίστρια, που ακούει στο όνομα Ρέιτσελ, ενώ είναι χωρισμένη και βυθισμένη στον αλκοολισμό, ανακαλύπτει πως μια παντρεμένη κοπέλα την οποία συναντάει κάθε μέρα στο τρένο, αγνοείται.

Η κοπέλα είναι η νταντά της νέας οικογένειας του πρώην άνδρα της, την οποία είχε δει μερικές μέρες πριν στην αγκαλιά ενός άνδρα που δεν ήταν ο σύζυγος της. Η απόφαση της να ανακαλύψει τι συνέβη θα την βυθίσει σε έναν εφιάλτη χωρίς τέλος.

Μην Ανασαίνεις

Don’t Breathe

Τρόμου

Διάρκεια: 88′

Η Ρόκι θέλει οπωσδήποτε να φύγει απο το Ντιτρόιτ. Έχοντας πάρει την μεγάλη απόφαση να ξεφύγει, αποφασίζει να διαρρήξει ένα σπίτι για να πάρει χρήματα και να φύγει.

Με την βοήθεια των φίλων της , Άλεξ και Μάνεϊ, μπαίνει ένα βράδυ στο σπίτι ενός τυφλού βετεράνου του πολέμου στο Ιράκ, όπου τα πράγματα θα εξελιχθούν απροσδόκητα για εκείνη.

The Neon Demon
Θρίλερ
Διάρκεια: 118′
Η Τζέσι είναι ένα 16χρονο μοντέλο καταφθάνει στο Λος Άντζελες και γίνεται το νέο it girl της
πασαρέλας.Ο κόσμος της μόδας, όμως, κρύβει αρκετές απειλητικές εκπλήξεις. 
Un Condor

Ντοκιμαντέρ

Διάρκεια: 79′
Ο Σέρχιο Κοντρέρας επιστρέφει στην πατρίδα του Χιλή έπειτα από τέσσερις δεκαετίες και αφηγείται την περιπετειώδη ζωή του.

Πελαργοί
Storks

Animation 2016

Διάρκεια: 87′
Ο Τζούνιορ είναι κορυφαίος πελαργός-πωλητής ετοιμάζεται να πάρει προαγωγή. Όμως, κατα κάποιο τρόπο θέτει κατά λάθος σε λειτουργία την εγκαταλελειμμένη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία «γεννά» ένα μη εγκεκριμένο βρέφος.

Ασυγχώρητο λάθος, γιατί χρόνια τώρα οι πελαργοί έχουν σταματήσει να φέρνουν τα μωρά στους ανθρώπους και παραδίδουν μόνο  πακέτα.

Ο Συγγραφέας

Un Homme Ideal

Θρίλερ

Διάρκεια: 104′
Ένας νεαρός άνδρας προσπαθεί ανεπιτυχώς να εκδώσει το πρώτο του μυθιστόρημα. Τελικά, οικειοποιείται το ημερολόγιο ενός νεκρού και μετατρέπεται σε λογοτεχνικό σταρ.

Λίγα χρόνια αργότερα, κάποιος που ξέρει την αλήθεια απειλεί να τον καταστρέψει.

neolaia.gr

Load More Related Articles
Load More In Διασκέδαση
Comments are closed.

Check Also

Την Παρασκευή στη Μουριά, η κεντρική ομιλία του Βάιου Καλύβα