Stathis

 

Θέλω από την καρδιά μου να συγχαρώ όλα τα παιδιά που επέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι το όνειρο κάθε Ελληνικής οικογένειας και ο μεγάλος στόχος των υποψηφίων που συμμετέχουν στην επίπονη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων.

Δώσατε την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής σας, νικήσατε και πλέον ετοιμάζεστε να βιώσετε την ξεχωριστή εμπειρία των πανεπιστημιακών σπουδών.

Οι γονείς, οι κηδεμόνες και οι καθηγητές σας σίγουρα θα αισθάνονται υπερήφανοι, διότι ο κοινός στόχος επετεύχθη με την πολύτιμη βέβαια καθοδήγηση, συμπαράσταση και βοήθειά τους τα προηγούμενα χρόνια.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, να γίνετε καλοί επιστήμονες και προπαντός χρήσιμοι άνθρωποι για την κοινωνία μας.

Κι εσείς παιδιά που δεν τα καταφέρατε, τούτο μόνο να σκέφτεστε… Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και είναι αρκετές για όλες και όλους σας. Πιστέψτε στα ταλέντα και στις δυνατότητές που σίγουρα έχετε και αναζητήστε το δρόμο της δικιάς σας επιτυχίας. Να είστε σίγουροι ότι εάν ψάξετε θα τον βρείτε και γρήγορα μάλιστα.

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Τρικκαίων

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕ…