thalassakrampa20203

Σε θρίλερ μετατράπηκε το απογευματινό μπάνιο την περασμένη Κυριακή για ζευγάρι Καρδιτσιωτών, που παραθέριζε στη Μαγνησία.

Η γυναίκα, ηλικίας 37 ετών, υπέστη κράμπα ενώ κολυμπούσε στο Καρνάγιο και την παρέσυραν τα ρέματα στην Αγριά, μέχρι να την εντοπίσουν λιμενικοί, που κινητοποιήθηκαν για βοήθεια. Ευτυχώς, παρά την περιπέτειά της, δεν είχε πιεί νερό. Εμεινε σχεδόν δύο ολόκληρες ώρες στη θάλασσα, δίχως βοήθεια, ενώ ο σύζυγός της την αναζητούσε και δεν μπορούσε να τη βρει.

Ολα συνέβησαν γύρω στις 17:00. Το ζευγάρι βρισκόταν στο σημείο του Καρνάγιου με τις καλαμιές. Δεν υπήρχαν άλλοι λουόμενοι. Ο σύζυγος δήλωσε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου πως μπήκε αμέσως στη θάλασσα να βρει την 37χρονη, όταν την έχασε από το οπτικό του πεδίο. Δεν μπορούσε όμως να τη βρει, κινδύνεψε και ο ίδιος από τα ρεύματα και στη θάλασσα δεν υπήρχαν παραπλέοντα σκάφη για βοήθεια.

Στις 18:05 απευθύνθηκε απελπισμένος στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου για βοήθεια αφού δεν είχε κανένα σημείο ζωής της συζύγου του. Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου σήμανε συναγερμός. Στην περιοχή μετέβησαν δύο λιμενικοί με το φουσκωτό σκάφος 1027.

Οι λιμενικοί εντόπισαν τελικά τη γυναίκα στις 18:45 στην Αγριά, 1.500 μέτρα μακριά από εκεί απ’ όπου είχε ξεκινήσει το κολύμπι. Ηταν μόνη της καθώς στη γύρω περιοχή δεν υπήρχαν λουόμενοι, παρασυρόταν από τα ρεύματα και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Η ίδια ανέφερε πως είχε πάθει κράμπα και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ηταν ταλαιπωρημένη και εξαντλημένη και δεν μπορούσε να μιλήσει περισσότερο.

Οι λιμενικοί την ανέσυραν στο σκάφος, τη σκέπασαν με μπουφάν και τη μετέφεραν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Εκεί περίμεναν την 37χρονη ο σύζυγός της και η αδερφή της, οι οποίοι ήταν αναστατωμένοι.

Η γυναίκα δεν χρειάστηκε τελικά να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών. Είχε ταλαιπωρηθεί όμως παρά πολύ και χρειαζόταν ξεκούραση και ηρεμία. Ανακουφισμένη η οικογένειά της ευχαριστούσε τους λιμενικούς για το αίτιο τέλος που είχαν οι έρευνες.

Πηγή:alithianews.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στο Μουζάκι

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40! Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα…