Lygaria (1)

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σήμερα το μεσημέρι Λυγαριά και Μεγ. Κεφαλόβρυσο, σε ένα ματς για τις υποχρεώσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΤ και στην 8η αγωνιστική, το οποίο έληξε 1-1, σκορ το οποίο κρίνεται δίκαιο μεταξύ των δύο ομάδων.

Ύστερα από ένα μέτριο έως κακό πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο ματς, δίνοντας ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι τους και ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους, δημιούργησαν αρκετά καλές φάσεις, ικανοποιώντας τους λιγοστούς φιλάθλους, που παρά το τσουχτερό κρύο, βρέθηκαν σήμερα στη Λυγαριά και παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Ο ΑΟ Κεφαλοβρύσου ήταν η ομάδα που πήρε πρώτη κεφάλι στο σκορ στο 79′ με κεφαλιά του Λάμπουρα, ύστερα από σέντρα του Ζάρρα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίχτης έχασε την ευκαιρία σε τετ- α- τετ φάση, να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και ενδεχομένως να πάρει το εκτός έδρας πολυπόθητο τρίποντο, καθώς στο 81′ η Λυγαριά αντέδρασε πετυχαίνοντας αυτή γκολ με σουτ του Τσορλιανού, που δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Αδαμόπουλο, γράφοντας το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ για σήμερα.

Προπονητές

Λυγαριά: Καραλής(εν απουσία του Κακούσιου)

Μεγ. Κεφαλόβρυσο: Παπαζήσης

Διαιτητής: Σταφυλάς

Βοηθοί: Βουτσελάς/Αβραάμ

Ακολουθούν πίνακες με όλα τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής στον Β’ όμιλο της Α’ ερασιτεχνικής & η βαθμολογία ύστερα κι από την 8η αγωνιστική, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…

apotelesmata

vathmologia

*Με σκούρες μπλε εμφανίσεις η Λυγαριά, τις κόκκινες ο ΑΟ Κεφαλοβρύσου

Lygaria (11)

Lygaria (17) Lygaria (16) Lygaria (15) Lygaria (14) Lygaria (13) Lygaria (12) Lygaria (10) Lygaria (9) Lygaria (8) Lygaria (7) Lygaria (6) Lygaria (5) Lygaria (4) Lygaria (3) Lygaria (2)

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…