gs mouzakiou pelargos larisas afissa

Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» προετοιμάζεται για τον πρώτο εντός έδρας επίσημο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Πελαργό Λάρισας και θα επιδιώξει την παρθενική του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα χρειαστούν τη στήριξη του κόσμου  που τόσο πολύ στερήθηκαν την τελευταία διετία με τα γεγονότα της πανδημίας covid-19 και του «Ιανού» και για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ τους μεγάλο ρόλο θα παίξει η έδρα.

Γι’ αυτό, διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίχτες απευθύνουν κάλεσμα στον φίλαθλο κοινό του Μουζακίου να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια και να προσέλθει στο γήπεδο την Κυριακή (17/10) στις 17:00 ώστε το εντός έδρας ξεκίνημα να συνοδευτεί με νίκη και ενίσχυση της αυτοπεποίθησης για τη δύσκολη συνέχεια.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης που διεξάγεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΣΚΑΘ, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας όπως έχουν ανακοινωθεί, με το κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου να είναι έτοιμο να υποδεχθεί με ασφάλεια και άνεση τους φιλάθλους της περιοχής μας.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Κωστάκης: Από δω και πέρα πρέπει όλοι μαζί να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε σκληρά για το καλό του τόπου.

Φίλοι και φίλες, Αγαπητοί συνδημότες, Αισθάνομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την ανάγ…