Gardiki

Θλιβερό τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε στο ορεινό Γαρδίκι, σήμερα το απόγευμα, όταν ΙΧ κατέληξε σε γκρεμό.

Συγκεκριμένα γύρω στις 5:00 ΙΧ το οποίο οδηγούσε 50χρονος και στο οποίο επέβαιναν η σύζυγος & τα δυο τους παιδιά, εξετράπη της πορείας του, 2-3 χιλιόμετρα έξω από το Γαρδίκι με κατεύθυνση προς Πύλη, όταν ο οδηγός του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένιωσε αδιαθεσία και χάνοντας τον έλεγχο κατέληξε σε μικρό γκρεμό 9 περίπου μέτρων και χάρη στην πυκνή βλάστηση, που το συγκράτησε δεν διολίσθησε σε μεγαλύτερο βάθος.

Η σύζυγος με τα δύο παιδιά κατάφεραν να βγουν μόνοι και σώοι από το ΙΧ, ενώ ο άτυχος 50χρονος χρειάσθηκε την συνδρομή των ανδρών της Πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσουν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης να μεταφερθεί στο ΚΥ Πύλης.

Σύμφωνα και πάλι με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του 50χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια και δεν αποτελεί απόρροια του τροχαίου.

Στο έργο του απεγκλωβισμού πήραν μέρος άνδρες του ΠΚ Πύλης, καθώς & της ΠΥ Τρικάλων με ειδικό όχημα γι’ αυτές τις περιπτώσεις. Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, έχει αναλάβει το ΑΤ  Πύλης.

gardiki7

Gardiki 4

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας: «Να στηριχτούν οι καταναλωτές μέσω της ‘‘Μόνιμης Μείωσης Τιμής’’ από την ελληνική βιομηχανία τροφίμων»

Τη στήριξη της Βιομηχανίας Τροφίμων στη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία «Μόνιμη μείωση τιμής» …