COSMOTE_WiFi_Router_01_764_430

Η COSMOTE ανακοίνωσε νέους εναλλακτικούς τρόπους σύνδεσης στο διαδίκτυο για όλη την Ελλάδα, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης σταθερού τηλεφώνου ή σχετικής γραμμής. Οι τρόποι αυτοί βασίζονται τόσο στην πρόσβαση μέσω δορυφόρου, όσο και μέσω 4G που καλύπτει πλέον το 99% της επικράτειας.

Αρχικά, τα προγράμματα COSMOTE Satellite Internet προσφέρουν ταχύτητες έως 50Mbps σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, ακόμη και το πιο απομακρυσμένο και ξεκινούν από 30,90€ /μήνα. H εγκατάσταση του εξοπλισμού γίνεται εύκολα και γρήγορα από εξουσιοδοτημένο τεχνικό, ενώ με κάθε νέα σύνδεση COSMOTE Satellite Internet, παρέχεται δωρεάν ο εξοπλισμός (ειδική δορυφορική κεραία και modem, αξίας 350€) .

Περισσότερες πληροφορίες για τα δορυφορικά πακέτα της COSMOTE εδώ.

Για το εξοχικό ή το ενοικιαζόμενο σπίτι, η COSMOTE διαθέτει το COSMOTE 4G WiFi Router, που παρέχει τη δυνατότητα να συνδεθούν έως 32 συσκευές ταυτόχρονα, με ταχύτητα Internet έως 150 Mbps. Αντίστοιχα, το COSMOTE 4G Pocket WiFi αποτελεί την ιδανική λύση για Wi-Fi Internet, σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμα και στο κάμπινγκ ή την παραλία.

Ειδικά για τους χρήστες του WiFi Router και του Pocket WiFi, η COSMOTE δημιούργησε προσφορές με απεριόριστα data, για να μπορούν να είναι online, να ψυχαγωγούνται και να εργάζονται ξέγνοιαστα από όπου και αν βρίσκονται.

Συγκεκριμένα, το μηνιαίο πακέτο με τα απεριόριστα data κοστίζει €10, ενώ το ετήσιο πακέτο κοστίζει €80 και προσφέρει απεριόριστα data για 2 μήνες και 120GB για τους επόμενους 10 μήνες.

Τέλος, για μόνιμη τηλεπικοινωνιακή σύνδεση στις περιοχές που δεν υπάρχει υποδομή σταθερού δικτύου, η COSMOTE έχει δημιουργήσει τα προγράμματα COSMOTE Double Play SIM, μια πρωτοποριακή λύση για Internet με ταχύτητες 4G και σταθερή τηλεφωνία μέσω δικτύου κινητής, με τιμές από €28,11/μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα COSMOTE Double Play SIM εδώ.

Πηγή:enternity.gr (Παύλος Θ. Παπαπαύλου)

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Πήρε έγκριση η μελέτη αποκατάστασης, για το «Κονάκι» στην Πηγή!!!

Ένα ακόμη μεγάλο έργο αρχίζει να παίρνει σάρκα & οστά, και την παρούσα δημοτική Αρχή ν…